Kuvaaminen, Musiikki, Musiikkivideo, Uutiset

Egotripin Vuosi nolla -musiikkivideo ulkona!


Nyt se on valmis. Olemme todella innoissamme. Tämä on merkkipaalu Nowhere Boyn toiminnassa – sekä ammatillisesti että henkilökohtaisesti. Egot on yksi suosikkibändejämme kautta aikojen ja tähän videoon laitettiin ekstrapaljon efforttia. Toivottavasti pidätte tuloksesta!

Käytän samalla tämän tilaisuuden hyväkseni. Haluan hehkuttaa Egotripin uutta levyä. Se on todella hyvä, yllättävällä tavalla. Tätä kuvaavat hyvin lukuisat levystä kirjoitetu arvostelut – löysin pelkkiä positiivisia arvioita. Tässä muutama poiminta:

“Jollain omituisella tavalla Vuosi nolla kuulostaa debyyttilevyltä, johon on kasattu kaikki usean vuoden aikana syntyneet parhaat biisit. Tällä debyytillä kappaleista vain sattuvat olemaan vastuussa kokeneet ammattisäveltäjät.” (Keskisuomalainen)

“Osaamatta ulkoa edellisiä levyjä, mielikuva niistä on sellainen paksu punosvillapaita päällä hirsimökissä istuvasta Knipistä, joka näppäilee kuulaita säveliä jostain vanhasta kitarasta. Tyylikkäästi ikääntynyt bändi. Mutta Vuosi nolla -levyllä Egotrippi kääntää tämän käsityksen ja mielikuvan ympäri. Heillä on uusi rumpali (monissa liemissä keitetty Risto Niinikoski), joka on ilmeisesti edesauttanut puhdikkuuden lisääntymistä bändin soitossa.” (Also Sprach Jussi)

“+ Egotrippi on palannut!
+ Vuosi nolla on yhtyeen parhaimpia albumeita
+ Risto Niinikoski on tuonut bändiin uutta virtaa
+ Sanoitukset ovat syventyneet entisestään
+ Poikamainen energia, riehakkuus ja ilo soitossa
+ Sovitukset ja tuotanto sisältävät paljon tuoreita ideoita
+ Ainoa mikä jää, Kuka vain käy, Päätös, Vuosi nolla, He istuivat puiston penkillä, Hehkulamppu, Toinen muistutus, Ongelma, Ovet
– Uusi aamu on albumin heikoin lenkki, vaikkei sekään huono ole
– En keksi tästä mitään negatiivista sanottavaa” (Rosvot)

“Poissaolollaan loistavat oikeastaan vain Polkupyörälaulun kaltaiset tyylikokeilut. Fokus on läpi levyn tiukasti perinteisessä bändisoitossa. Onko tuttu ja turvallinen kappalerepertuaari sitten harmin paikka? Eipä oikeastaan, sillä Egotrippi tekee yhä sen minkä tekee paremmin kuin yksikään toinen kotimainen yhtye.” (Soundi)

 

Pakko hehkuttaa vielä samalla, että Soundi nosti tuoreesti Vuosi nollan perjantaibiisikseen meidän musiikkivideomme kera! (http://www.soundi.fi/jutut/olkoon-niin-tama-on-vuosi-nolla-perjantaibiisina-egotripin-uusi-single/)

Katsokaa video alta ja kertokaa mitä tykkäätte! 🙂