Musiikki, Musiikkivideo, Uutiset

Äänityksemme tehdään jatkossa Anssi Kelan kitaralla!


Kyllä, luit oikein! Nowhere Boyn äänimestari Mikko voitti äsken Anssi Kelan järjestämän Martin-haaste-kilpailun! Lupasimme Facebook-sivuillamme aiemmin, että jos voitto irtoaa, niin jatkossa Nowhere Boyn äänityksen tehdään tällä kitaralla. Ja nyt se on totta. Jos jatkossa tilaat meiltä musiikkia tai videon, jossa on musiikkia, niin soitamme sen akustisen kitaran osuudet tällä kitaralla.

Kitaran tiedot: http://www.anssikela.com/2015/09/17/martin-haaste/. Tässä Anssi Kelan oma kuvaus kitarasta: “Teetin nimittäin Martinilla yhteistyössä Kitarapajan kanssa kaksi nimikkokitaraa, jotka perustuvat D-45 -malliin. Erikoista kitaroissa on avonaisemman soinnin takaava eteenpäin siirretty rimoitus, vintage-tyylinen virityskoneisto sekä musta väri höystettynä D-45 -tyyppisillä helmiäiskoristeluilla.”

Iso KIITOS Anssi Kelalla huikean kilpailun järjestämisestä sekä raadissa toimineille Elastiselle, Asko Kalloselle ja Pipsa Hurmerinnalle! Ja huikea veto “Kelastiselta” vielä kisastudion loppuun! 🙂

Katso Mikon voittoveto tästä!