PEOPLE

We mobilize great people when needed. The core team is Mikko and Karri.


karri kasvokuvaKarri Liikkanen
karri@nowhereboy.fi
+358 44 0100 574

Before starting Nowhere Boy Karri worked at the University of Helsinki researching philosophy. He has travelled around the world in conferences speaking of e.g. risks, desire, and (believe it or not) energy consumption of saunas. Karri loves to engage in debates on cinematic expression. He is the creative drive with Nowhere Boy, be that planning, script writing, directing, acting, or marketing. He is a philosopher by heart and a performer by nature. Karri loves entrepreneur meetings and he is very easy to approach. Try and send a message right away!

Ennen Nowhere Boyta Karri työskenteli filosofian parissa Helsingin yliopistolla ja on kirjoittanut artikkeleita sekä reissannut ympäri maailmaa konferensseissa puhumassa mm. riskeistä, haluista ja saunan energiankulutuksesta. Hän innostuu aina keskustelusta elokuvallisesta ilmaisusta. Karri vastaa Nowhere Boyn käytännön asioiden lisäksi suunnittelusta, markkinoinnista, käsikirjoittamisesta ja näyttelemisestä. Karri on taiteilija, filosofi, kirjailija ja näyttelijä. Hän rakastaa käydä yrittäjätapahtumissa ja häntä on helppo lähestyä. Laita viestiä vaikka heti!


Mikkmikko kasvokuvao Kananoja
mikko@nowhereboy.fi

Mikko is an all-around media jack-of-all-trades. He has worked with advertising agencies, radio stations, production companies, record labels, and many many bands. Mikko is musician (Afromikko, Colorblue), music producer, DOP, and director. When Nowhere Boy needs music for a production, Mikko can have a song composed, recorded, and mixed in couple of hours.

Mikko on kaikenkokenut median moniosaaja. Hän on kerännyt mittavan taustan erilaisista audiovisuaalisista hommista ja työskennellyt mainostoimistoissa, radioasemilla ja tuotantoyhtiöissä ja vastaa Nowhere Boyn tuotantojen ohjaamisesta, kuvaamisesta ja käsikirjoittamisesta. Mikko tunnetaan sekä muusikkona (Colorblue), että villinä bilekuvaajana (Tavastian lauantaidisko). Mikolla on uskomaton kyky tutustua uusiin ihmisiin. Mikon kenties oivallisin taito on säveltäminen ja äänittäminen: jos Nowhere Boyn tuotannossa tarvitaan musiikkia, Mikolla on biisi valmiina muutaman tunnin sisällä.