Kova


Novel

Kova on Mikon ja Karrin toinen romaani. Se palkittiin Helsingin kirjamessuilla 2014 Indie Book Awards -kilpailussa.

Mikko ja Karri päättivät tehdä scifiromaanin jo yläasteen ensimmäisellä luokalla. Nyt, 17 vuotta myöhemmin, he julkaisevat Kovan.

Internetin on korvannut Supernet, joka toimii kaikkialla viiveettä, ilmaiseksi ja ilman näkyvää rakennetta. Henry Hayes on uuden ajan valtias, mutta hänessä on jotain outoa. Helsinkiläinen Frans Koski viettää aikaansa töitä vältellen ja rakkautta etsien. Hänet tempaistaan kuitenkin tahtomattaan koko universumin kokoiseen mysteeriin, jonka ratkaisuna ei ole mitään vähäpätöisempää kuin maailmankaikkeuden olemassaolon tapa.

Lue juttuja ja arvosteluja!

Lue arvostelu Vaasan ylioppilaslehdestä
“Kirjoittajien tietoisuus niin filosofiasta kuin populaarikulttuurin klassikoistakin kääntyy valttikortiksi ja muovaa Kovasta digiajan version Sofian maailmasta: kunnianhimoisen kuvauksen oman aikamme orwellilaisuudesta. Toivokaamme, että rakkauden tunnetta kipuineen ja katkeroitumisineen ei koskaan korvata algoritmeilla. Lisuri suosittelee kirjaa iltalukemiseksi kaikille. Testaa: pystytkö lukemaan kirjan ilman intersomen samanaikaista selaamista?”

Lue arvostelu Minervan Pöllöstä

Lue juttu Koopeekoo-lehdessä

Lue arvosteluja Goodreadsista

Lue juttu City-lehdestä

Osta Kova:

Tilaa Kova Booky.fi:stä

Tilaa Kova Adlibriksesta

Voit tilata sekä painetun kirjan että e-kirjan myös suoraan meiltä! Laita vain viestiä ja tee tilaus. Kirja: 19,90€, e-kirja 9,90€.

Lainaa Kova kirjastosta:

Pääkaupunkiseutu

Tampere

Turku

Jyväskylä

Oulu

Vaasa

Kovan mainos: